Steak Time

Biasalah kan, awal-awal bulan we all the girls kat office masing-masing nak memuaskan tekak masing-masing. Azian teringin sangat nak makan steak. Puas we all membuat pilihan..Chilli’s mmg jauh sekalila..the nearest is TGIF kat Subang Parade. Jom semua….

My choice..Fajitas Combo, not so good like Chilli’s. I like fajitas from Chilli’s la

Adlene choose this cheesy chicken. Ayoooo..kalau aku makan, sure berlemak la badan aku nie

Azian yang dah tak dapat menahan diri dari nak makan steak from TGI. Bila dah dapat makan, muka pun senyum lebar.

Orang mengandung punya makanan….order bagai nak rak, makan hanya secubit aje.

Nie la muka orang mengandung tu…due bulan Jan. Tak terlayan karenah adik aku sorang nie.

My besties…thru thick and thin..ada masa enjoy giler-giler, ada masa semua concerntrate buat keje masing-masing.

This entry was posted in eating place, myself, officemates, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Steak Time

  1. Lamanya tak makan steak..bila puasa, mengarut jer kepala ni bila tengok makanan..huhuhu

  2. lily lotus says:

    thru thick n thin..itulah value sebuah frenship kan

  3. Liza says:

    the food look so delicious!!! teringin sgt nak gi TGIF!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s