Theraphy

Last Saturday, we all keluar jalan-jalan mengahbiskan waktu kat 2 shopping malls…Pavilion and KLCC. Daddy Jack nak tengok-tengok baju untuk anak-anak die.

Entah ke napa, Danish sibuk nak bawak my handbag…ada sesuatu la tu

Puas cakap tak payah cos dalam beg tu segala mak nenek ada tapi nak jugak bawak..layankan ajelah.

Our first stop is RL..got a nice collection but the SA ckp maybe next month a new collection sampai, lagi banyak. La nie depa nak menghabiskan stock lama. So, Daddy Jack decide to tunggu untuk new collection cos ada a fews yang Danish and Ryan dah ada.

Quicksilver pun ada banyak choice…tapi Daddy Jack mcm tak berkenan sangat. Maybe next time, katanya.

Masuk Paul Frank pun ada jugak tak berkenannya…nak carik pulak kat KLCC..haruslah bergerak ke sana.

Sebelum ke KLCC singgah jap kat Mercato Marketplace. Nak beli jar food untuk Ryan the Lion. He love bottled food. Kat Mercato nie banyak pilihan sampai tak tahu nak belikan yang mana even ada baked pasta and also spagetti here.

Basically, the bottled food here is organic based and from UK.

Kat KLCC, dok lepak Toys R Us untuk mebeli toys bebudak berdua tu. Danish seperti biasa tidak dapat membuat pilihan.

Last-last ini yang dipilihnya..mmg dari dulu die berangan nak benda nie.

And for Ryan the Lion, Daddy bought u this one. Hope u like it

As usual, kalau pegi mana-mana shopping mall, tak sah kalau tak masuk sports centre. Kali nie nie Daddy Jack nekad nak beli something untuk dirinya.

Taraaaa….Daddy Jack beli jacket ini untuk dirinya. Setelah berminggu-minggu die memerhatikan baju itu akhirnya menjadi miliknya.

Lepas shopping, perut masing-masing terasa lapar..Chilli’s menjadi out luch spot. Orang ramai giler so we have to wait for about 30 minutes.

Masing-masing muka lapar dan tak sabar-sabar nak order

My signature dish..lamb shoulder. tapi kerana selalu sgt makan nie, mcm dah muak la..kena cuba yang lain pulak.

Daddy Jack makan combo fajitas..mmg sedap compare to TGI’F.

Daddy Jack want me to have something jugak since all of them masing-masing ada habuannya but aku tak tahu apa nak beli. Daddy Jack suggest me to buy another handbag from this lovely store..hehehehe.

The new collection..gambar agak gelap la

Advertisements
This entry was posted in just the two of us, my family, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to Theraphy

  1. lily lotus says:

    did u buy the coach?? hohohoo

  2. Eikha says:

    Omg I'm jealousssss. I've been eyeing the COACH handbags for years now and I still wonder when I'm going to be 25 so that I can finally buy the bag with my own money! LOL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s