ICE 2009

Last Friday, our uni menganjurkan career expo at Dewan Belia, Shah Alam. All the staffs are encouraged to participate in it.

This expo basically for those yang mencari-cari kerja especially the final year students. All the companies like CIMB Bank, Standard Chartered are here and ada jugak company yang buat interview trus kepada sesiapa yang berminat.

Ada juga disediakan job serch engine or register online, basically government and semi-government. Tapi sambutan agak kurang memberangsangkan, maybe because hari Jumaat.

Me and my officemates mmg tengah kelaparan giler..nasib baiklah ada penjual yang menjual makanan kat sini. Kalau tak, sure we all kena keluar gi makan kat tempat lain. I really love this cucuk-cucuk nie, the fishballs…yummy..(or maybe sebab perut dah lapar, agaknya)

Air pun ada yang berbagai-bagai..semuanya nampak sedap dan memberangsangkan..heheheh

I just had this char kuey tiow…simple and just nice

Chicken and some fried food pun ada kat sini

Muka-muka kami yang kelaparan

Advertisements
This entry was posted in myself, officemates. Bookmark the permalink.

One Response to ICE 2009

  1. Eikha says:

    Haa tak tau pun ada expo ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s