Harga ASTRO naik

Baru-baru nie, aku dapat notice dari pihak ASTRO that the charge for sports channel akan naik. Kalau ikutkan hati, nak aje terminate the channels tapi Daddy Jack tak bagi sebab itu fav channels die. So, account atas nama I, tapi tiap-tiap bulan you yang bayar, yer.


This entry was posted in Daddy Jack. Bookmark the permalink.

6 Responses to Harga ASTRO naik

  1. ElaiRa says:

    hi gina, love ur site. suka ngan aktiviti shopping u. I pun suka shopping gak. dah lama I follow ur blog. cuma tak sempat nak komen.but this time I can't refrain myself from doing it. Pardon me…but I have to say this. You tak takut ke paparkan all ur family pics on the blog and chat about ur shopping xtravanganzza? bad people might take advantage of it. one of the blogger has been robbed after displaying all her branded handbags. dun take me wrong. but I feel worried about u. we can tell others what we do. but never disclose our most important details like our full name, family pics especially if u wrote stories like in this blog.

  2. Gina says:

    thanks Elaira..i'll note on this. Better be careful next time

  3. Elyn says:

    gina i pun br dpt harga baru channel tu…. errr gile la dah nak kene bayar extra!!!

  4. Liza says:

    asik naik je the harga kan, i want to consider canceling some package, bukan tgk smua pun

  5. lily lotus says:

    sighhh..sabar jerlah..untung byk2 pun mahu naik

  6. atty's says:

    nyampah nya asteruk ni asik naik harga jew…lepas tu citer ulangan ..je.keje nya ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s