Precaution

Lately banyak sgt kes-kes yang boleh membhayakan diri malah membawa maut, so we all satu family decided to take the precaution..wearing a face mask. Mulanya tu mcm agak tak selesa tapi demi kesihatan, relakan la jugak pakai. Rupanya dah ramai jugak org ramai yang menyedarinya dan turut sama memakainya.

Danish pun so happy dapat pakai..mcm TRANSFORMER katanya. And also, the good face mask is from Guardian. 10 keping dalam RM14, mmg mahal tapi tebal dan selesa pakai.

This entry was posted in family outing, health, my family. Bookmark the permalink.

2 Responses to Precaution

  1. Elyn says:

    nak plak danish pakai mask tu………

  2. Gina says:

    iyupun siap berpujuk tau elyn..die tgk mak pak die pun pki sama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s