Pelajar Baru 2009/2010

Satu sesi pengenalan pelajar-pelajar baru diadakan semalam. Selalunya session nie dalam kul 11 tapi entah kenapa dibuat awal pagi ooooo tak sempat nak breakfast.

Tengok muka budak-budak nie semuanya bersemangat..ye la hari pertama, kan tapi hopefully janganlah berubah until the ends. Biasalah, semester satu semuanya bersemangat tapi bila dah lama-lama nampaklah taring ngan tanduk depa.

Our KP, Prof Ali menyampaikan amanatnya. Biasanya perkara-perkara yang sama aje setiap semester, psl peraturan pelajar, dresscode dll tapi depa nie tak paham-paham jugak.

Me and my buddies, Ad and Azian. The only lecturer pompuan dalam fakulti. Bilalah nak bertambah yer….

Sessi bergambar beramai-ramai..nie first time, before this tak pernah berlaku. Lagipun nielah pertama kali we all buat kat main hall. Selalunya buat kat kelas aje.

Ice breaking session di mana para pelajar diminta untuk membuat persembahan untuk kawan-kawan..actually nie budak-budak diploma.

Lecturers yang tekun dan terhibur dengan gelagat-gelagat new students

Persembahan from degree student. The numbers of student makin meningkat. Well done to the marketing people. You’ve done a great job !!!!

This entry was posted in myself, office matters, officemates, profession. Bookmark the permalink.

One Response to Pelajar Baru 2009/2010

  1. hahahaanmpk mcm skit je puan bdk2 baru ni..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s