Shopping for kids

Sekarang nie kan, nak gi jalan-jalan takut la nak bawak the kids, so Daddy Jack decided that hanya we all berdua aje yang keluar membeli-belah untuk the kids. Wah seronok tu…hari-hari dating…hehehehe.

Raya is coming and we all belum membuat any preparations for the kids…ye la, bila dah ada anak..itu yang kena utamakan..makpak dah puas enjoy dah. After keje, we all headed to Pavillion to shop for the boys. Tempat tujuan Polo Ralph Lauren at Parkson.

Daddy Jack ada a few collection yang die berkenan kat sini after he browsed the internet. Tu yang beri-ia nak tgk tu. Actually, ada la jugak new collection tapi tak banyak yang masuk sebabnya they all nak habiskan all the stock yang lama-lama tu. Maybe in two week nnt baru datang yang full collection and she said that she will call us bila new collection tu sampai…bagus punya servis yer.

I really like suit..really fit Ryan the Lion. So Daddy Jack approved and we get this set for Ryan.
This set for Danish…not actually a new collection. The new collection yang we all ambik untuk Danish just a shirt only. Hoping for a new collection soon.

Some of the previous collection tapi kebanyakannya dah tak banyak sizes dah.

Ryan and Danish dah pernah ada this collection before. SA tu siap ckp lagi, sedih tgk baju-baju nie berlambak-lambak kat PS..the imitation ones. Mmg pun, ada tu segedabak gambar kuda tu kat tang dada.

We’re entitled to have this VIP card..because we purchase above RM500. Bertambahlah lagilah my card collection dalam wallet.


Advertisements
This entry was posted in just the two of us, my family, Pavillion, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s