Shopping Kain

Semalam…me and my officemates bergegas ke Nagoya Plaza Alam Sentral..tujuannya nak beli kain cotton untuk buat baju, bukan baju raya tapi baju untuk kerja. Entah kenapa, semuanya dah jatuh cinta ngan kain cotton.

First is my kain..actually we all dah datang sini sini a few days before so mcm dah berkenan ngan a few cotton tapi masa tu masing-masing fikir tggu gaji baru nak serbu sini.

Nie ha la my cotton gang….Ad and Lin. We all beria-ia nie kejar masa cos masa tu kononnya taknak la lama-lama kat sini.

Si mak buyung, Lin pun sibuk jugak nak membeli kain..tapi katanya, tak tahu lagi bila nak pakai..heheheh…tunggu habis pantang la kak oiiii.

Miss Ad yang banyak sekali memborong…bujang la katakan. Tambah pulak nak raya-raya nie…murah rezeki Miss Ad yer.

My cotton…decided to hantar kat my tailor, sure my tailor pikir I nak pki Raya…no la this one after Raya pun okay jugak. Just nak pki untuk gi kelas aje. Malas nak pki baju yang silk atau yang kena hantar laundry untuk dry clean.

Lin just beli sepasang aje…lum pikir nak beli banyak-banyak katanya. Ye, la kan, die kan ngandung so banyak nak pki duit untuk membeli persiapan Raya dan jugak newcomer, kan.

Juara Shopping kiter…Miss Ad. Well, bila ikut Miss Ad nie teringat masa aku bujang dan mula-mula keja…bila time raya mmg shopping sungguh-sungguh nie. Yela, duit hasil titik peluh sendiri, so bila Raya mmg sakan aa memborong. So, geng….bila kiter punya next shopping trip yer ?

Advertisements
This entry was posted in officemates, shopping. Bookmark the permalink.

10 Responses to Shopping Kain

  1. Alamak Kak Gina ni…Segan I…:p

  2. atty's says:

    memang lawa ar gina kain2 tuh .

  3. lily lotus says:

    ada sales hebat ke kat situ?

  4. aku tak shopping lagi ni..tggu gaji next mth buleh..hahaha

  5. azeera ali says:

    haha..Miss Ad kantoi..=D

  6. ezzylazy says:

    heheh…. wah sgt cantik la…ezza aritu beli mahal sgt… lain kali pegi situ je…

  7. Eikha says:

    Hah Miss Ad ni!

  8. Gina says:

    Tu..Miss Ad borong kain banyak…

  9. Gina says:

    Tu..Miss Ad borong kain banyak…

  10. Elyn says:

    lame nyer x pakai bj dr kain cotton ni…. bape ke rega semeter skang gina???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s