Yoshinoya

Semalam, we all suppose balik awal la kononnya nak singgah ke Pasar Ramadan Melawati tapi hukan turun lebat giler kat Shah Alam so kena jugak keluar office dalam kul 5. Sepanjang jalan tu mmg agak lebat jugaklah sampaikan tak nampak jalan. Kereta pun banyak so jalan agak jem la sikit. Actually, we all suppose to singgah at Mid Valley kejap cos I need to see my consultant at my slimming centre. Sampai kat Mid Valley pun dah pukul 645pm so we decided to buka posa kat sini ajelah.

Semua food outlet full house tetiba tgk Yoshinoya nie mcm agak lengang jugaklah…tak ramai sgt org. Daddy Jack suruh buka puasa kat sini aje..lagipun mmg Daddy Jack punya favorite tu…beef bowl. Bila we all dah duduk with our order that people start to came in. Nasib baik we all cepat, kalau tak sure kena berbuka berdiri aje.

My food…since I tak dibenarkan untuk makan benda-benda yang berat mcm nasi atau mee, lauk adalah makanan untuk I berbuka yer…sedih tau tapi tak aper, nak kurus punya psl.

After I jumpa my consultant, we all bergegas pulak ke Mothercare cos nak belikan botol susu baru untuk the boys. Daddy jack nie die agak particular sikit psl the boys..pernah gak aku sound die, beli botol susu yang biasa ajelah…then die sound balik, mummy die pakai COACH, anak pakai botol susu jenama cap Ayam…aduhhhhh sentap makkkkkk. Pada Daddy Jack, Mothercare aje yang die percaya untuk anak-anak die…jenama lain jangan haraplah.

Since my VIP card is going to expire in 31 August 09 so just renew terus and will collect it at KLCC…hmmmm.

This entry was posted in Daddy Jack, eating place, my family, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

6 Responses to Yoshinoya

  1. misscrab83 says:

    tul gak kate daddy jack tu…;)

  2. masviona says:

    weols pun dh pernha try makan sini dah 2 kali kot ok gak makanan dia weols siap try yg teriyaki rice ke apa namanya entah…:)makanan leh tahan n rege dia reasonable…not bad

  3. seb baik aku pakai cap ayam dan anak pun kena pakai cap ayam jua la..huhuhu

  4. Real Woman says:

    yeahh…long live mothercare!!

  5. Gina says:

    kiah…tersentap aaa dgr statement tu.masviona…anaks ulung, Danish pun suka, katanya nasi daging kicap. Mmg terbaekkkk laEllie…cap ayam pun okay what…Real Woman…I really trust this brand

  6. Elyn says:

    wafiq dh x pakai dr brown gina. sbb i malas nk basuh hiks. so terbiar la botol brown tu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s