Giant Promotion

Sekarang nie, kalau kiter shopping kat Giant dan hasil belian kiter lebih dari RM50, we’re entitle to have this coupon book. Dalam die ada banyaklah potongan harga untuk barangan yang terpilih sahaja…not bad jugak yer.

Di samping tu, ada jugak pertandingan untuk Hari Raya..spend RM50 jugak, korang boleh masuk peraduan nie. Hadiah die lumayan jugak weiii.

Masa berbelanja kat Giant hari mula puasa, tgh-tgh bayar, tetiba ada pengumuman mengatakan para pelanggan yang berbelanja lebih dari RM50, sila ambil hadiah percuma di kaunter Nokia. Apa lagi, Daddy Jack suruh la aku gi redeem, manalah tahu kut-kut dapat handphone. Sekali pegi..dapat paper bags nie aje..hampeh tullah.

This entry was posted in Aidilfitri, supermarket. Bookmark the permalink.

One Response to Giant Promotion

  1. Elyn says:

    hmm paper bag je??? ihihi igtkan dpt la handsfree ke….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s