WII Project

Apa yang we all suka buat kalau balik Kuantan ? Shopping and also cari DVD la apa lagi. Kat sini still ada lagi yang jual DVD games, installer or movie secara terang-terangan. Kat mana..East Coast Mall.
Daddy Jack dan Danish yang beria-ia membelinya. Im not game person so just let them yang pilih. Memang ada game untuk aku tapi tak berpeluang nak main cos depa dah rebut dulu dah…alasan untuk tak bagi aku main,,,Mummy kena jaga Ryan…okay fine.

Installer software…bought this one, tapi tak pandai nak install dalam lappy..kena tanya pada yang pakar..a bit expensive RM20 per DVD.

Masuk Carrefour jap cos Ibu wanted to buy something for break fast. Ternampak pulak daging turkey..besar giler.

Ryan the Lion makan biskut sampai terleka then terus tertido. The biscuit still melekat lagi dalam mulut die. Bila ditarik, mengamuk..so, biarkan aje dalam mulut die.

Daddy little monsters….hahahaha. Sebelum buka puasa, mengadap game kejap.

Antara games yang Danish and Daddy Jack beli..entah bila la nak habis main yer, folder dah bertambah…

Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, my family, the boys. Bookmark the permalink.

One Response to WII Project

  1. azeera ali says:

    Ryan sgt comel..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s