Pasar Besar Kuantan

Bunga api dijual merata-rata..tapi still a big NO for Danish..buang masa la.

Daddy Jack kesian kat anak die, so belikan jugak mercun Pop tu.

Kalau balik Kuantan, me and Ibu akan ke Pasar Besar Kuantan untuk membeli ikan-ikan yang akan dibawa balik ke KL.

Ikan memang segar bugar dan besar-besar….geram tgk rasa mcm nak beli banyak-banyak


Sayur-sayur pun segar-segar dan hijau sgt…

Since kat Kuantan, cuaca agak redup dan mendung, so the hawker decided to keringkan the ikan masin kat dalam pasar aje..heheheh so funny tgk ikan-ikan tergantung mcm tu.

This entry was posted in groceries and foods shopping, Kuantan, myself. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pasar Besar Kuantan

  1. Mulan says:

    Kuantan rindu giler..I left Kuantan like 17 years ago..still miss those days at Teruntum Kompleks..

  2. Gina says:

    Sekarang Kuantan dah okay day, ada one big shopping centre..East Coast Mall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s