Berbuka ngan Mertua

Sabtu lepas, it’s time to berbuka ngan mertua pulak. Ye la kan, me and Daddy Jack hari-hari berbuka kat my house so weekend nie turn rumah mertua pulak.

Daddy Jack and his brother yang ditugaskan untuk membeli juadah berbuka. I just duduk rumah layan the boys aje. Senang keje, pasang Astro, suruh tgk, so mummy boleh layan benda lain yer.

Aku mmg takut kalau Daddy Jack pegi pasar juadah cos die akan memborong entah apa-apa and then banyak giler. Memang betul tekaan aku, banyak betul juadah berbuka sampaikan penuh meja. Tak tahu mana nak letak pinggan makan.

My favorite..Ikan bakar Nelayan. Ingat jugak Daddy Jack kat aku yer..hehehehe

Ayam panggang

Roti Boom

Kuih muih

lastly…Tauhu Aurora



This entry was posted in ifthar, inlaws, my family, ramadhan, yummy tummy. Bookmark the permalink.

5 Responses to Berbuka ngan Mertua

  1. atty's says:

    glemer nama tauhu tu..

  2. atty's says:

    gelemer nama tauhu aurora..

  3. azeera ali says:

    tauhu aurora..x pnh dgr pun puan..?

  4. daela says:

    huii..byk nya daddy jack borong…kuih muih lak tu…cayalah..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s