Aktiviti sebelum berbuka

Korang kan, sebelum berbuka tu, mcm dalam 30 minit sebelum berbuka tu apa agaknya korang buat yer ? Maybe ada yang dah relaks tgk tv, takpun ada yang masih berperang kat dapur menyediakan juadah untuk berbuka, kan.

We all bila nak buka tu bila semuanya dah settle, sementara nak tunggu azan, apa yang we all buat adalah bermain game Wii. Tapi bukan aku yang main tapi Daddy Jack and Danish.

Main Wii nie aku rasa lag mencabar dapi main PS..Wii nie membolehkan kiter berpeluh-peluh and even ader game for exercise tau, Wii Fit namanya. Daddy jack ada belikan one for me tapi tak berkesempatan la nak main. Mana taknya, Danish aje yang control everything. After all, the set is his birthday present from Daddy Jack.

See..Daddy jack nak pegang the controller pun kena berebut ngan anak. Rasanya, barulah 2 kali aje aku have a chance to play Wii.


This entry was posted in Daddy Jack, Danish, Kuantan, my family, ramadhan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Aktiviti sebelum berbuka

  1. Elyn says:

    i b4 buke busy mandikan wafiq hihihi

  2. aku tengok tv jer la kalo ada masa terluang b4 berbuka..selalu2 nan ado sebab aku masak pukul 630 lepas my hubby balik keja..lil monster aku asyik nak berkepit ajer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s