One Utama-Shopping Again

Selagi raya tak muncul, selagi tu lah Daddy jack tak habis shopping. Balik kerja, singgah One Utama untuk membeli kelengkapan untuk Daddy Jack pulak.

Dockers menjadi pujaan…I have to wait patiently untuk die mencari apa yang berkenan di hati. Mengalahkan pompuan la you pilih barang.

Wajah seorang isteri yang menanti dengan penuh kesabaran di bulan puasa nie.

Finally, berjaya jugak die mandapatkan seluar untuknya walaupun dan habis ceruk shopping malls kat KL dijejaki akhirnya berjumpa jugak kat OU.

Kat GAP pun ada jugak dirembatnya, sambil tu siap tanya kat I, kalau-kalau ada yang berkenan..hmm apa lagi buntanglah mata I, terus sambar khakis satu la.

Sementara menunggu waktu berbuka, we just hanging around ajelah. Dah tak membeli sangat pun.

We all just berbuka kat Nandos ajelah since orang tak ramai buka puasa kat sini.

This entry was posted in Daddy Jack, myself, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to One Utama-Shopping Again

  1. Liza says:

    i love nandos, sempat gak buka kat sana last week

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s