Direct from UK

Rabu lepas, we all balik kerja, singgah jap rumah my MIL and we were suprised when she said that ada parcel for us. Ini keje Daddy Jack la nie, buat online order untuk die dan anak-anak.

Quality check before bawal balik ke rumah

The parcel from UPS, so mari kiter tengok, apa kat dalamnya

The acknowledge letter from the company

The bill !!! it’s in pound sterling so u all calculate la sendiri yer

Ooooo, rupa-rupanya dalam dia, Daddy Jack membeli jersey untuk the boys rupanya. Haram aku diberitahunya. Ye la, die tahu, akalu die beritahu aku, sure aku tak membenarkannya punya. Aku tak kisah, tapi dah banyak sgt dah jersey kat rumah nie.

Both jerseys for the boy, from Manchester United direct from UK. Kalau kat Malaysia, hanya ada jersey untuk saiz Danish aje and also hanya baju saje tapi kalau beli direct from UK, siap ada training kit which include pants and socks and also, boleh tulis nama kat belakang cos kat UK, the numbering tu ada saiz untuk budak kecik.

Danish is 4 yrs old, so Daddy Jack ambikkan no 4 dan jugak Danish fav’s player, Wayne Rooney number.

Ni jersey for Ryan the Lion

Ryan is nearly 1, so Daddy Jack bought the noumber 1 and also the number 11 stands for Ryan Giggs.

And for Daddy Jack, tie will do. Die borong 3 sekaligus. He didn’t expected the parcel reached for about 3 days. He thought that the parcel akan tiba next month. Boleh pulak die kata, kalau tahu cepat, die order lagi banyak…hmmmm. Well, Daddy Jack, you and the boys selalu buat order online direct from UK, so bila pulak nak buat order online from US pulak ? I tak mintak banyak, just COACH aje will do yer.

Advertisements
This entry was posted in Daddy Jack, my family, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s