Kad Raya

Maybe for some peoples, hantar kad raya mcm a bit old fashion. Ada yang prefer hantar sms or e-card but for me, kad raya adalah lebih personal dan tak ketinggalan zaman. Im still used to hantar kad raya for my friends, selagi ingat.

Normally, my dad akan buatkan kad untuk satu family. After that each one of us akan dapat dalam 20 keping seorang untuk diberikan kepada sahabat handai.

My uni pun ada sediakan kad raya untuk staff, tetapi hanya 10 keping untuk seorang sahaja.

Both cards for my good friend. She told me that kalau nak hantar kad raya untuk die, hantarkan jugak kad raya untuk anak-anak die sekali cos anak-anaknya akan rasa happy bila dapat kad raya sendiri.

Kalau ada sesiapa yang berminat nak hantar kad kat PM, bolehlah hantar ke alamat di atas yer

Dan juga kalau sesiapa yang nak mengadu psl kenaikan harga-harga barang dalam musim-musim perayaan nie, hantarlah aduan anda ke alamat di atas jugak

Kad-kad yang telahpun dihantar..hopefully sampai dengan selamat.

This entry was posted in Aidilfitri, friends, myself. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kad Raya

  1. TQ Gina..dah sampai pun tp nama hubby ai you buh hazami..gelak dier :)nama dier hizaami🙂

  2. Elyn says:

    hiks gina tq kad dah sampai!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s