Persiapan Raya

Rasanya belum terlambat nak ceritakan persiapan raya kali nie. Last year, tak berapa nak sambut sangat cos aku tengah menunggu waktu aje nak bersalin tapi raya kali nie, Daddy Jack memang all out la dengan persiapan untuk the boys.

We all dah felt in love dengan ZARA Kids. These shoes we all jumpa masa jalan-jalan kat OU. I really fed-up with Adidas or Nike cos kasut die mcm dah tak ader idea.

Both of us got this Lacoste T-shirt for casual wear. And also, Lacoste pun ada untuk kids jugak tapi untuk toddler mcm Ryan tak ader so end up belikan untuk Danish aje.

As for Ryan, we all just bought him Quicksilver Kids aje

The boys will be wearing Levi’s Kids this raya

A Polo Ralph Lauren Summer Collection for the boys

For me, the top from ZARA and the bottom from GAP 1969 collection

Our persiapan raya for this year

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Persiapan Raya

  1. wah…shopping sakan untuk brg2 anak nmpk..hahahhaa..anyway…slamat hari raya kat puan gina n family…!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s