Raya ooo Raya

Rasanya tak lambat lagi aku nak update psl raya celebration we all satu family, kan cos rasanya hari nie ramai yang buat entry psl raya. Tahun nie, we all beraya kat JB, Daddy Jack’s side. Nie first time yau after 5 tahun berkahwin. Kenapa jadi mcm tu yer, well banyak benda-benda yang terjadi like tahun pertama kahwin, haruslah beraya ngan family aku dulu, pastu tu tahun kedua pulak, akak iparku bersalin anak die yang kedua, so family iparku decide beraya kat KL aje, tahun ketiga pulak, abang iparku balik Malaysia, so beraya di KL jugak and last year, turn aku balik. This time, mmg tak boleh lari la tapi family ku pulak yang beraya di KL..huhuhu.

Tugas Daddy jack di pagi raya adalah menyiapkan anak-anak die. Siapkan baju melayu dan pakaikan sampin semua.

Sementara nak menunggu Daddy Jack balik semayang Raya, budak-budak nie melepak la dulu. Yang muda-muda mcm aku nie bagi alasan nak jaga anak la so yang tua-tua aje yang ke dapur, heheheh.

Danish and his cousin Aliya

Ryan’s first raya. Last year dalam perut lagi, kali nie raya nak dekat setahun dah


Pagi-pagi Danish dok melayan PSPnya


Sessi bersalaman bersama Mak Ngah Taty

Ryan dah agak tak terkawal

Bersama Tok Mak

I think, raya paling bermakna untuk budak-budak aje cos depa dapat duit raya and also baju baru. Kiter yang dah tua-tua nie mcm dah tak ada feel pun psl raya.







Advertisements
This entry was posted in Aidilfitri, my family. Bookmark the permalink.

6 Responses to Raya ooo Raya

  1. Elyn says:

    seronok budak2 beraya kan gina…. tp kite la letih :d

  2. kathy jem says:

    ala2 comel2 jer ank2 cik gina ni..

  3. atty's says:

    comeynya danish ngn ryan.pakai baju melayu..

  4. lily lotus says:

    alololoo comelnya both heroes…

  5. Sarah Radi says:

    Comelnya ryan!! Danish too 🙂

  6. lisha says:

    so ironic lah gina.. kita both either kat JB or kuantan, and duduk dekat. tapi gila jarang jumpa. jumpa pun kalau terserempak mana2 je.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s