Sesi Bergambar

Sessi bergambar adalah satu kewajipan pada hari raya nie. Maklumlah hanya hari raya la semua orang berpakaian cantik-cantik dan jugak berbaju Melayu..kalau hari lain mmg tak adalah nak berbaju kurung palbagainya.

Our family with nenek Daddy Jack, Nenek Yah. This is the first time Nenek Yah beraya di rumah baru di Bandar Baru Uda. Before this, Nenek Yah tinggal kat Kampung Bakar Batu and she’s a bit sedih jugaklah meninggalkan kawan-kawan die. Actually, masa raya nie, Nenek Yah tak berapa sihat sangat cos kaki die sakit and tak boleh jalan sangat.

Keluarga Ucu.

This is my akak ipar, Taty. The only daughter dalam family Daddy Jack.

Our family portait

With our maid, Kak Ika. Nie first time Ika beraya ngan we all.

My mother in law yang baju pink tu bersama-sama adik beradik perempuan die. Tak ramai yang balik tahun nie and Daddy Jack’s cousins pun ramai yang beraya belah mertua masing-masing.

Aksi sengal Daddy Jack bersama adiknya, Alan

My in law family nie tak lengkap, cos Daddy Jack’s brother, Along tak ada kat sini. He’s studying for his PHD at Scotland and insyaallah tahun depan akan balik Malaysia for goods.

Me and my akak ipar, Taty.

Advertisements
This entry was posted in Aidilfitri, my family. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sesi Bergambar

  1. Elyn says:

    bgs la ryan nk bersongkok…. wafiq x mo lnsg!!

  2. atty's says:

    ryan..very hencem boy…lawa semua gambar raya ..tuh..

  3. aku raya pertama jer beria bergambar..kedua dah skt mata…huhuhu..x buat open hse ker?nak gak kenal gina..

  4. Norry says:

    Berkenan dgn kerusi cleopatra tu la

  5. lily lotus says:

    comel jer nenek tu..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s