Puteri yang Comel

Pagi Selasa, Daddy Jack asked me whether I ada class tak on morning, so I said ada till 10 am. I pun agak pelik la jugak kenapalah dok tanya ada kelas ke tak, rupanya die nak ajak I gi UiTM cos he wanted to pass something to someone yang I kenal tapi tak pernah jumpa. Macamana tu yer..well one of my blogger friend la.

Adui aiiii, macam nak semput mendaki bukit nie. Pernah temankan Daddy Jack sekali masa die nak register mula-mula keje kat UiTM dulu. Macamana la yer, my friend nie pegi keje mendaki bukit nie hari-hari..tak patah pinggang ker dik ?

Daddy Jack have to see my friend die cos he’s one of the participation in this competition, PECIPTA 2009 yang akan berlangsung selama 3 hari di KLCC Convention Centre from 8-10 October nie. Masa kat peringkat universiti, Daddy Jack telah memenangi pingat emas (refer here) and he will mewakili universiti untuk bersaing dengan universiti lain. Good Luck, Daddy Jack !!!

We have to go to Research Management Institude to meet the person in charge..siapa yer ?

Nie la orangnya…kecik aje orangnya. rasa tengok kat gambar mcm tinggi tapi so comel la. I selalu jugak follow her blog and kebetulan anaknya, Ami ngan Ryan sebaya, lahir pun bulan yang sama October. Bebaru nie Ami kena HFMD, sedih juga bila membacanya, dahlah nak raya. Tapi, alhamdulillah, anak die yang sihat semula.

Punya la excited dapat jumpa, borak sakat sampai terlupa nak ambik gambar bersama-sama. Nie la my blogger’s friend, Puteri Murnie. Akhirnya berjumpa jugak kiter yer. Padahal, office sebelah menyebelah aje. Apa yang menyebabkan I nak sangat jumpa Murnie nie cos die balas my card raya dengan ang pau duit raya sekali untuk the boys. Thanks Murnie.

Teringin sangat nak jumpa Elyn and Ellis…bila pulak yer ?

This entry was posted in blogger, myself. Bookmark the permalink.

3 Responses to Puteri yang Comel

  1. alaa..dah dekat sangat dah tu ngan ofiz aku…huhuhu..murni ngan aku ni kira satu mak :Pmak pengasuh anak2 kami adalah orang yang sama…

  2. Elyn says:

    gina aii pun teringin nak jumpe u…. tp tah bile yea!!!owh murnie ni pun i ada ber ym ngan dia….

  3. akakkk,camno leh amik pic kiter tu?tak perasan langsung..kita nak ajak akak amik pic sesama tapi malu ngan daddy jack hiks..ye akak, mmg semput naik ofis tp pk hari2 nak kurus ye..so pepagi bersemangat laa sgt nak kurus tuuu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s