Upin & Ipin

Danish need a new Upin and Ipin DVD. Yang lama tu tak tahulah ke mana hilangnya so Daddy Jack and me decided belikan aje yang baru. Tak nak pening-pening kepala pikir mana hilangnya atau kat mana we all letak. Beli baru, senang cerita.

Memula tu tak tahu nak cari kat mana..Speedy Video or what. Tetiba terpikir pulak yang the office dekat aje kat our workplace so pegi terus sana, sekurang-kurangnya dapat beli yang original. Dekat aje office Les Copaque nie, kat Seksyen 13.

World of Gang (WOG) adalah retail shop untuk product Upin dan Ipin nie so its original product la kan.

The DVD section..pastu we all mcm tercengang-cengang..alamak, DVD yang mana satu yek ? Called rumah tanya Danish yang mana satu…die pun tak tahu, die just bagi dialog aje…mcm mana nak tahu yer. So, we end up beli semua sekali….giler betullah.

The soft toys of the characters.. comel betullah.

The shirts..perasan tak ada t-shirt untuk character tu ? Comel betullah kalau ada budak-budak yang pakai baju tu. So, for those Upin & Ipin fans, I think you guys should come here to buy the merchandise. Jangan beli yang cetak rompak yang dijual kat pasar-pasar malam tu. Support la our local products sikit.
Bagus jugak Les Copaque nie punya idea..selain dari retails shop, they all ada jugak bukak restaurant..Geng’s Corner. Tak sempat pun nak makan kat sini cos Daddy Jack said that nak bawak the boys ke sini nanti.

The DVDs for Danish..cute plastic

This entry was posted in just the two of us, kids stuffs, my family. Bookmark the permalink.

2 Responses to Upin & Ipin

  1. FAD ARIFFIN says:

    iyaaaa kami sefamily pun suka nyinggah kedai tuh. Ari tuh singgah beli sampul duit raya. Kiut giler! Terus simpan tak bagi kat bebudak pun hehehe…

  2. *ayu* says:

    nice info.. thnks gina… nak pegi lah sini bawak my anak2 sedara..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s