Sukanya die

Shopping lagi, kali nie Crocs pulak. Not for me but for Ika. I don’t really like wearing Crocs, tak tahulah kenapa yer walaupun ianya In-thing todays maybe because of the design itself..entahlah.

These two are wedges, since Ika nnt nak kena dukung Ryan, so nak kena tinggilah sikit, kan.

The pump pink shoes is meant to untuk kejar Ryab bila die dah boleh berjalan nanti..heheheh.

Sukanya dapat kasur baru yer..kerja rajin-rajin, nnt dapatlah rewards from us

Actually, Ika cakap, die pun ada satu, previous majikan bagi tapi die bagi kat adik die di Jawa nun sekali sekali tak sangka dapat lagi. So, yang nie jangan bagi kat orang dah, pakai aje untuk diri sendiri, kay.

This entry was posted in Maid, myself, shopping. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sukanya die

  1. LiLa says:

    3 sekali tu…Total tu dah nak sama banyak ngan gaji dia :D. u really pampered her…She's lucky to have u as her majikan 😀 yang penting dia tak buat perangai dan buat kerja betul2 kan?

  2. Gina says:

    I tak treat die as my maid..more to like a sister…so far die dah 5 bulan ngan I and Im very proud of her menjaga anak-anak I dengan baik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s