Ikan Bakar

I think Im addicted to ikan bakar at Seksyen 2…Sri Anjung Cafe. Memang sedap dan bermacam-macam pilihan ada kat situ.

The lauk also mmg banyak, sampaikan tak tahu nak pilih yang mana satu.

Normally by 12 we all dah kena tapau our lunch cos nnt orang ramai sangat kat gerai nie and we all end up beratur panjang giler nak membayarnya.

The makcik have ikan pari, kembung, terubuk, talapia and even ayam bakar. Normally, I’ll buy the ayam bakar tu lebih sikit untuk bawak balik for my dinner and its still fresh. The daging still lembut and tak kering sgt. Makan ikan bakat sambil cicah kuah asam die, mmg terangkat.

Finally, Miss Ad, my collogue jumpa jugak ngan air mangga pujaan hatinya. She also dah terjatuh cinta sama itu air mangga and everyday we will buy the air mangga. And also, we even interviewed the pakcik air about the air mangga and he said that it’s a real mangies yang die gunakan dan bukannya fruit paste. We all percaya, cos masa nak membayarnya, we all nampak beberapa biji buah mangga di bawah meja.

Advertisements
This entry was posted in myself, officemates. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ikan Bakar

  1. dlm uitm pun sama..guna mangga fresh..yummeh 🙂

  2. atty's says:

    ikan bakar mmg shedap.kalo makan ari2 pun tak jemu2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s