2 in 1 Celebration – 1st Birthday Bash

After open house session, Dok kalut prepare for the birthday bash pulak. At first, we all tak planned pun nak buat birthday celebration but Daddy jack mcm tak sedap hati cos masa Danish dulu, we all berhabis sakan untuk 1st birthday die so takkan la Ryan just nak ignore aje kan so, jalankan jugak tu yang tak sempat nak invite peoples tu.

The guests yang masih sedia menanti

At first, we’re thinking to buy the 3D cake from Secret Recipe tapi our order tu mcm dah agak lambat so tak sempat buat. We just order a simple cake from the bakery dekat ngan our house, but still sedap.

For the guests, we all bagi this cute cuppies from The Curve. I’ll blog about it later. And yesss…the theme for the birthday bash is Soccer.

Daddy Jack also adakan a few game untuk budak-budak tapi penyertaan tak begitu memberangsangkan from the kids, tak tahulah samada malu ataupun mcm pelik, rumah terbuka ada games…hmm.

Actually, for those yang menang, we all ada sediakan medal and throphy tapi tak ada siapa pun yang berjaya, simpan ajelah untuk digunakan kemudian hari.

This trophy called Pinata. Dalam pinata nie ada banyak gula-gula and gifts. We start having pinata masa Danish 1st birthday and its fun tgk the children berebut-rebut ambik gula-gula.

Ryan will tarik the tali..tapi since budak-budak tak ada, budak-budak besar @ my students yang sibuk dok pulun the gula-gula. Masa nie siap sound lagi, bagi I tarik dulu then after that you all rebut, kalau tak, nnt dengan I and Ryan sekali kena rebut.

Happy Bithday Ryan !!!

Hope that all your wishes will come true….


The celebration sambung sampai ke malam pulak. My nephew, Daniel also celebrate birthday die in October but on 24th so since semua orang ada, Abby, the mother decided celebrate sekali jalan. So hadiah tunggu bila hari yang sebenarnya la yer.

The cuppies Abby order all the way from Klang. My little brother Hannan pun celebrate his birthday in October so kiranya mcm triple celebration for the October boys la nie.

Ryan suka sgt ngan Spongebob, hadiah dari Liza BN and family. Liza….die tido pun ngan Spongebob you nie tau. Thanks a lot.

Danish yang so excited nak bukakan hadiah adik die.


This entry was posted in birthday, celebration, family events, my family. Bookmark the permalink.

3 Responses to 2 in 1 Celebration – 1st Birthday Bash

  1. atty's says:

    happy besday ryan..meriah majlis..nya ..

  2. Elyn says:

    ruginyer tak dpt jumpe ryan. happy besday ryan!!

  3. heppi besday ryan..semoga sihat and ceria selalu..maaf akak tak perasan invitation akak..tak dpt lagi jmpa ryan the lion..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s