Chill at Chilli’s

Dah lama we all tak dating…since puasa hari tu la. At first nak tengok wayang tapi waktu mcm tak sesuai la pulak, so just lepak at Chilli KLCC ajelah.

Our drinks..semuanya pilih the bottomless aje, Ice Lemon Tea and Mango Juice.

Daddy Jack with his PSP…cilok from Danish. Kalau die tahu we all ambik, sure la kena bersoal jawab nanti. Daddy Jack ambik pun cos nak kena format and also nak tambah memory and insert new game aje.

Mine…Lamb Shoulder. Tak tahulah kenapa, asal pegi Chilli’s aje, mmg nie yang I order. I just love the veggies la.

Daddy Jack’s meal…lupa la namanya, tapi Daddy Jack mmg lapar agaknya. First time die makan sampai licin semuanya.

After makan, we all jalan-jalan jap. singgah Best Denki nak cari-cari our electrical thing for the new house la. Banyak giler nak kena beli nie cos selama nie tinggal ngan makpak tak yah nak pikir-pikir dah. Hambik ubat !!!! I felt in love with this 2-door fridge. So style la…harganya..hmmmm maybe sempat kut kumpul sikit-sikit.

I always felt in love with Kenwood mixer..gotta have this walaupun malas nak membuat kuih atau kek..just display ajelah.

This entry was posted in dating game, eating place, just the two of us, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s