Dean’s List and Rumah Terbuka

Cerita dah basi….2 minggu lepas, our faculty mengadakan majlis sambutan rumah terbuka dan juga penganugerahan sijil dekan kepada students yang berjaya, kiranya mcm 2 in 1 celebration la nie.

The TNC, Head of Program and also the senior lecturer

Yan, Miss Ad and Lin pun turut sama menjayakan majlis yang tak seberapa ini

The award presentation. Im suppose to buatkan bebudak nie suprise tapi turned up, I yang kena suprised cos my montage for them tak menjadi due to technical problem. Haishhhh….tak tido malam nie menyiapkannya.

Sama tak ? Most of the students ckp muka I ngan my student, Aina nie sama. Bila lama-lama tgk, mcm sister la pulak.

My last men standing…they all will graduate soon

2nd semester..I belum berkesempatan mengajar they all lagi..tunguuuuuuu

3rd semester….maybe next semester…hmmm I ada nampak a few students yang mukanya agak jarang ke kelas, tapi bila makan-makan time, ada aje muka korang yer..well next sem kiter buat kelas kat mamak’s place ajelah, amacam ?

4th semester…batch yang paling pening nak layan the keletah they all. Macam-mcm kepala ada dalam nie. Tapi I really like them so much. Everytime mmg so eager nak masuk kelas nie.

Sem 05…divided into two groups A and B. Batch yang so quiet masa mula-mula I mengajar tapi sekarang nie mmg tak terlayan la perangai sorang-sorang.

Sem 06…mula mengajar, semua mcm suka main-main dalam kelas especially the boys tapi sekarang nie mcm semua dah serious aje..maybe masa mengajar they all yer. Keep up the good jobs, guys !

Batch yang happening and sometimes pening jugak. Bakal meninggalkan I dalam masa 2 bulan nie. Product sulung faculty yang akan grad. Hopefully you guys will graduate with flying colours.

Sem 07A…good luck guys with Treasure hunt event nnt yer

Semester 7B, hope that your YOUNGSTERS event will blast. Looking forward to it

Last but not least…sem 08, your UNIFY will be on this Saturday. All your sweats and hard works will become reality.

Me with the boys…yang tak terlayan karenah mereka and muka-muka yang bakal meninggalkan I…GOOD LUCK !

This entry was posted in event, myself, Students. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dean’s List and Rumah Terbuka

  1. kak gina, rasanya senior lecturer tu ex lecturer kite ajar management..lupa la nama dia, en shafee ker?errr..lupaa

  2. Izzah Ahmad says:

    huhu…sedih la lps ni dah xder class with pn.geena dah:'(

  3. atty's says:

    meriah ..majlis tuh ..suka baju gina..beautiful..

  4. Eikha says:

    Haa sangat sarcastic terhadap sem 3, hahahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s