Macha sudah kembali

Normally, me and Daddy Jack akan sampai Shah Alam dalam pukul 715 pagi. Since both of us masuk office dalam pukul 8, so we all breakfast dulu. Semestinya mamak menjadi pilihan dan tempat yang we all selalu lepak untuk breakfast will be Khulafa kat Seksyen 7. Tapi since lepas raya lepas, we all mcm dah tak ada hati nak lepak Khulafa…kenapa yer? Sebabnya, macha yang selalu ambik order kitaorang tu tak nampak bayangnya. We thought that maybe die balik kampung terus. Daddy Jack malas nak deal ngan macha lain..leceh katanya.

Entah kenapa, ada satu pagi tu, Daddy Jack mcm nak jugak try makan kat situ. Katanya, tak kisahlah siapa yang serve, janji makan kat situ. Sekali, ternampak la bayang macha tu..Ohhh…he’s back.

Bila tanya, mmg die balik kampung tapi sekejap aje..ooo so sekarang, we all kembali kepada rutin we all yang sedia kala….bila nampak aje muka we all, die dah tahu apa yang we all makan..Tosai, teh tarik….okay

This entry was posted in eating place, mumbling, myself. Bookmark the permalink.

4 Responses to Macha sudah kembali

  1. atty's says:

    salam gina..macha tu tau tak uols miss him so much ..heheheh

  2. welcome back akak hehe..tu pun port kita gak..leh lepak sekali..tp akak lepak awal benor hehe

  3. Elyn says:

    i tgk status u lam ym…. igt kan macha mana le. rupenyer macha ini ekekekek

  4. MissQee says:

    macha ni siap tau me n my group member nk mkn n minum ape..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s