Zaman sekolah and FB mmg puaka !!!

I dah lama ada account Facebook nie, rasanya end of 2007. Mula-mula mcm tak berapa minat sangat tapi bile suddenly, dapat jumpa all my classmates, mmg terus addict ngan FB nie.
Entah macam mana, ada one of my schoolmates from sekolah rendah masih lagi simpan gambar-gambar lama nie…masyaallah, tetiba-tiba kenangan masa zaman sekolah rendah itu datang kembali. Then bila tag nama-nama yang pernah jadi rakan sekelas, lagilah terharu. Gambar kat atas nie masa I darjah 4. Cuba cari yang mana satu ? Bila tgk gambar nie, terus I terpikir, besarnya aku…sekarang pun lebih kurang jugak..I yang no 7 dari kiri tu.

Nie pulak gambar masa darjah 6AI…masa nie banyak kenangan oooo. I yang paling kanan sekali..and yessss I pernah jadi pengawas. Thanks to Azlisham cos bersungguh-sungguh mencari gambar nie and berusaha untuk tag dan juga mencari kawan-kawan lama. So of them mmg I dah tak ingat dah. They all ada buat mcm mini reunion last Sunday tapi I tak boleh pegi cos nak attend Danish’s concert. Maybe next time yer.

Nie gambar masa sekolah menengah..tingkatan 3P3. I still remember this time sibuk main Spirit of the Coins. Giler la. Bila after SRP, semuanya berpecah. Ada yang pegi sekolah asrama malah ada yang tukar sekolah.

Nie pulak masa I form 4P2. Masa nie kebanyakannya pecahan from the classes ikut keputusan SRP. I dalam aliran ekonomi cos ada subject Art. I really love my art class even sanggup ambik a personal trainer just untuk mengajar I drawing sahaja.So, kawan-kawan, bila nak buat gathering..lama giler terputus hubungan…I think ada la dalam 20 tahun. Sure kalau jumpa, ada tu tak kenal maklumlah maybe ada yang dah slim takpun ada yang out of propotion..heheheh.

Advertisements
This entry was posted in myself, old days. Bookmark the permalink.

3 Responses to Zaman sekolah and FB mmg puaka !!!

  1. Elyn says:

    ahaks gina FB mmg besh coz dpt jumpe member time kecik…. bile tgk2 ade yg dah arwah.

  2. adenium says:

    that's the power of FB kan..hehehe

  3. Eikha says:

    Hoih ayat last mengundang, hahahah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s