Atas pentas pun jadi jugak

I never thought Danish nie pendiam orangnya, rupanya bila die dah jumpa kawan baiknya Zuhaiyr, playful jugak even atas stage.

Masa nie the principal tengah bagi ucapan penutup. Mula tu tak ketara sgt tapi lama-lama dah bosan gamaknya, mula la dua-dua tak duduk diam. Ada aje benda yang nak diusiknya.



One day, I nak pegi the kindie and nak tanya pengetua die mcmana Danish nie dalam kelas…die punya study and etc.

This entry was posted in Danish, kindergarden, my family. Bookmark the permalink.

2 Responses to Atas pentas pun jadi jugak

  1. atty's says:

    alor hensem ar danish nie ..takpe..budak lelaki kena lasak skit .

  2. buat aper laa budak berdua tu yer🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s