Jalan-jalan sampai lebam

Last Sunday, me and Daddy Jack mmg puas la sukat KLCC tu. We left the kids at home, then shoot to KLCC cos Daddy Jack nak shopping for himself. I kenalah prepared mentally and physically cos I dan lali kalau Daddy Jack ajak shopping, memang kena masuk each kedai yang die berkenan, then belek-belek, keluar, pegi kedai lain, then patah balik ke kedai yang pertama. He’s like that since masa bercinta, mmg tak pernah berubah.

Kali nie die nak melabur all his money at Zara Men. Daddy Jack dah jatuh cinta sejak raya lepas cos banyak baju die beli kat sini. He’ll be attending some event at his faculty and as a Head of Program, die kenalah bersiap-siapkan diri untuk menyambut the VIPS.

Finally, die sanggup jugak tukar his attire to Zara, kalau tak selama nie pakai Dockers aje, takpun G2000. Daddy Jack said to me that this is going to be the last time die nak shopping baju-baju kerja cos lepas nie die tak perlukan baju baru for about 3 years cos nak masuk belajar balik…hmmm, so u punya perbelanjaan untuk baju kerja selama 3 tahun tu bagi ajelah kat I. Bolehlah tambahkan koleksi COACH or maybe try a new brand pulak..ahakssss

All the shoes kat Zara Men mmg kelas especially the casual one. Mmg so stylish and taklah mcm terlalu outdated sangat. Tapi the BIG problem is all the shoes tu is Pig Lining la. Well, my sis Didi is a shoe designer and die ckp that kos kulit babi nie murah and lembut so bila letak as a padding, mmg lembut la.

Daddy Jack mmg bersungguh-sungguh shopping nie…like from head to toe la. Okayla tu, duit you.

Cantik kasut tu

Masih tak boleh mengawal diri dari berkunjung ke kedai pujaan, Dockers Isetan. Well, kat sini, sambar lagi sepersalinan baju kerja.

Di Raoul jugak, shirt and also cufflink

Sambil bosan-bosan tu, I just wondering around, tetiba ternampak this label, Danish Collection. Im so proud !!!!

Tak habis bab baju, singgah Parkson pulak. Misi mencari perfume. He always stick to Giorgio Armani for his perfume, after shave and also deodorant.

Tapi, kenapa ekkk, tak banyak promotion sekarang especially free gift ? Maybe they all tunggu Christmas kut, baru nak bagi mcm-mcm barang.

Lepas KLCC, we all kena pegi wedding kat rumah inlaws. Depan rumah aje. Danish pun dah datang dulu so die sukalah dapat tengok the pengantin.

The makanan masa kenduri. Entah kenapa, tekak tak boleh makan nasi minyaklah, just eat white rice sahaja.

I thought that habislah me and Daddy Jack tu dok tawaf KLCC di waktu siang..sekali Ayah ajak pegi KLCC lagi sekali malam tu..aduhhhh. Ayah pun nak shopping jugak, tapi tak seteruk Daddy Jack. Ayah bought two pairs of shoes and the price, hmmmm, well, mcm nak pengsan RM**** !!!!!.

Lancel tengah buat promotion, each handbags about RM1999, tapi bukan taste I la. We had dinner at Chakri Palace. Mmg sedap !!!!

This entry was posted in Daddy Jack, myself, shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Jalan-jalan sampai lebam

  1. chanaz says:

    ckari palace nye white tomyam sedap.. =)huhuhuhu lmbt lg balik la kak…july nnt baru balik ='(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s