Nak Ini !!!!

Sony Malaysia just launched their new gadgets and OMG, me and Daddy Jack begitu teruja untuk mendapatkannya.

PSP Go now lebih kecik dan boleh slide. Berat pun makin ringan compare to PSP yang berat kalau masuk dalam handbag, just about 150gm sahaja. To me, yang paling penting, new feature untuk PSP Go will beboleh chat thru Skype. Walla !

Daddy Jack aim PS3 nie dah laa dah tapi masa tu the console agak bagaklah jugak tapi sekarang nie, baru launch the slimmer version. Daddy Jack kata, die nak belikan untuk Ryan the Lion cos Danish dah dapat Wii. Ye la tu, at the end, kiter jugak yang berebut nak main, kan. Storage pun dah besar dalam 120GB. Daddy Jack, bila nak beli nie ? Tangan dah gatal nak main game la.

This entry was posted in Daddy Jack, gadgets, my family, myself, playtime. Bookmark the permalink.

One Response to Nak Ini !!!!

  1. serius k.gina, tgn aku pon mmg dah gatal tgk PS3 yg tuh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s