Santa Jack Clause

Last week, adalah minggu mencari hadiah untuk the October’s babies. Bulan 10 mmg ramai jugaklah kawan-kawan punya anak dan jugak saudara mara yang lahir di bulan Oktober…Tragedi betullah.

We spent nearly 4 hours…yes, 4 hours mencari hadiah untuk budak-budak itu, rasanya dalam 7 orang la jugak. 3 dari belah Daddy Jack – anak kakak ipar, one anak my sister and lagi satu untuk anak jiranku. Lagi dua tu sudah semestinya untuk anak-anak.

Daddy Jack belikan this rocking house from Little Tikes for Ryan the Lion belated gift. So big sampaikan kena bawa troli and the staff of Toys R Us kena pikulkan untuk kiterorg yer.

Some of the toys for the children. Ada 4 budak perempaun and we all mcm buntu nak belikan apa, maklumlah tak pernah ada anak perempuan so agak payahla sikit untuk membuat pilihan. Kalau untuk boys, mmg tak ada masalah.

Ramai jugak parents belikan toys untuk anak-anak. I think Krismas lambat lagi..rupanya Halloween, so kebanyakan parents belikan costume for their kids.

Punyalah banyak we all beli, sampaikan 3 staff diperlukan untuk membalut all the present. Really hope that the childen sukalah ngan apa yang we all belikan.

Advertisements
This entry was posted in kids stuffs, my family, playtime, shopping, the boys. Bookmark the permalink.

3 Responses to Santa Jack Clause

  1. Umi Rose says:

    O MY….4 hours dalam Toys r Us….perghh…lama tuuuu…tp mmg pening pun nak belikan hadiah budak ni…pernah ambik masa 2 hari window shopping semata nak browse mainan budak…hahaha..tapi alih-alih beli nya kat kedai yg pertama sekali tengok…

  2. Elyn says:

    rocking house tu bape ek rega die gina? aritu masa kat APSH wafiq duk main mende ni suke betui die!!

  3. Eikha says:

    Belikan hadiah dianggap tragedi?? Hahahaha agree! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s