Ride on, Ryan

Cerita nie dah agak basi….hehehehe. Misi mencari birthday present for Ryan the Lion at Toys R Us, One Utama.

Daddy Jack masih buntu untuk mencari hadiah untuk anak die. Tahu tak kenapa die buntu ? Well, mulanya die nak belikan Ryan the Lion tu PS3 !!!! Hello, anak you tu bukannya pandai main pun. He said that die nak fair cos masa birthday Danish, die dah belikan Wii set and Ryan pun kena dapat benda yang lebih kurang sama. Ye la tu…alasan aje.

For Ryan the Lion 1st birthday, I decided nak belikan die this VTech 3-1 Smart Wheel. I memang dah lama nak belikan Ryan this ride tapi nak tunggu a special occasion baru boleh bagi.

So, this birthday, I aje yang belikan the present cos Daddy Jack dah banyak labur or maybe leburkan duit die masa buat birthday Ryan yang lepas.

Terhengkek-hengkek jugaklah Daddy Jack nak membawanya ke kereta

Aksi terlampau Ryan naik his wheeler. Mula-mula tu okay aje, lama-lama panjang buat mcm merempit pulak.



Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ride on, Ryan

  1. Elyn says:

    hamboi mcm merempit dah!!

  2. alahai, tomeynyer ryan..kita nak bg besday present utk ryan pn xsempat akak..bz memanjang..

  3. lily lotus says:

    alololooo..sukahatinya dia…

  4. Mulan says:

    i just love Toys r Us.. 😉 he.. he..

  5. atty's says:

    amboih..pandai ar ..rempit..

  6. Umi Rose says:

    alahai….comelnya Ryan….kecik2 ni takper lagi merempit kan Gina…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s