Bola dan bola lagi

Daddy Jack dragged me to The Curve. Well, I thought we’re having our dinner kat sini or maybe shopping tapi rupa-rupanya itu semua dusta belaka.

Pergi Rock Corner nie..I pun mcm pelik, aikkk setakat nak beli CD, kat sini apa ke halnya datang jauh-jauh and tak pernah tetiba nak membeli CD pulak

Well, rupanya Daddy Jack beria-ia mengajak I pegi sini untuk membeli tiket for EPL Master Football nie hah…I tak tahupun ye la because itu bukan minat I yang sebenarnya. Well, nak tak nak kena lah pegi jugak bawak Danish.

The event will be at Stadium Putra Bukit Jalil…all the all time favourite player like Andy Cole, Dwight Yorke dan seangkatan dengannya akan datang jugak.

We bought just only two tickets cos Danish free sebabnya die bawah 5 tahun.

Well, as for me tak pulang ngan tangan kosong…my all time favourite band Oasis DVD dibawa balik untuk kenangan. Enjoy your Sunday, peeps.

This entry was posted in Daddy Jack, event, interest, my family, myself. Bookmark the permalink.

One Response to Bola dan bola lagi

  1. hehe..nasib akak isteri mithali..tak kisah pun kena tgk bola kan..daddy jack suka nau dgn bola ye..husband kita tak minat la kak..pelik jugak tp nak wat camner hiks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s