YES is back

YES – Year End Sale telah kembali menghantui poket kiter..hahahaha. Start from 21 November 2009 – 3 January 2010. So, ramai la orang kat merata-rata tempat especially shopping malls especially yang ada anak-anak sekolah untuk membeli kelengkapan mereka.

Mothercare also having this wide promotion. Belum sempat pun nak melawat their new outlet kat Bangsar Shopping Centre, katanya yang terbesar di Asia Tenggara.

Pavilion pun sama jugak..phewww. I kalau ke Pavilion nie mmg mau makan satu hari la nak jalan-jalan dalam tu. Tapi mmg happening especially the food at the food court. Terbaik.

Parkson pun sama especially kepada Elite Club, mmg sangat berbaloi.
Detik yang paling ku tunggu..berjalan-jalan di Singapore di musim Christmas especially at Orchard Road will their beautiful decorations and also the BIG SALE with lots and lots of offer, mmg giler la. Looking forward to this trip.

This entry was posted in event, myself. Bookmark the permalink.

3 Responses to YES is back

  1. ezzylazy says:

    puan g…ezza dah planning awl2 nak pg ochard road during christmas… its just the matter dpt pg or tak je

  2. Elyn says:

    we all dh start menggila YES ni gina kekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s