Presentation ICT 04

During the presentation, buah rambutan jadi rebutan semua orang..biasalah benda free mmg berebut orang nak.

My students yang setia menunggu sehingga tamat walaupun ada a few technical problems especially the computer tapi semuanya berjalan dengan lancar.

The girls wearing a beautiful dress just for the presentation..nice outfits and semuanya comel-comel belaka.

This girls sanggup bawak karipap to class cos they represent the Currypuff company. Sedap karipap itu.

Beauties with brain…semuaya comel-comel belaka

My one and only Doc Martens…and yes, I really adore this cute shoes since my school days. I think this Mary Jane dah tak ada dah. Wonder still ada tak lagi DM boutique kat Malaysia nie. Last time, ada kat Armcorp Mall. Kalau tak ada boutique pun ada kat Isetan, KLCC aje.

My girls, Syaf and Eyka. Mereka ini terlalu kurus and Im so jealousssssss

My boys, Aiezat and Edruss

Mr Faiq aka Anje di kalangan kawan-kawannya. You’re so cute la beb. I think ramai yang nangis tgk gambar nie.

How happy they are after the presentation

Still bergambar..notice tak a girl beside me..yang pakai tudung warna merah tu..nama die Mimi..and guess what ? She’s a married woman and ada anak satu. Tapi semangat nak belajar untuk mendapatkan diploma mmg sangat tinggi. Masa die nak bersalin, terpaksa tangguh semester then sambung balik, and yang kelakarnya tu, bila masuk this batch, die pun kena jadi like one of the them..dah tak macam mak org dah. Nasib la Syamimi ooiiii…they all nie mmg mcm tu. I pun kena tahan jugak !!! Anyway, they all semua mmg happening giler.

Advertisements
This entry was posted in assignment, myself, office matters, Students. Bookmark the permalink.

5 Responses to Presentation ICT 04

  1. atty's says:

    tgk gina rapat je ngn diaorg semua..bagus ar..

  2. bestnya gina!!! rndu pulak zaman study dulu.:(

  3. AzeEra says:

    ;)love you puan gina..;))

  4. Eikha says:

    Hahahahahahaha perlu keee nangis tengok gambar Anje? Hahahaha.

  5. amieyumie says:

    erm…dimanakah ini? =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s