EPL Masters Football

Cerita nie dah agak lama terperap dalam draft because Im abit bust with the students presentation etc. 2 weeks ago, I kena temankan the boys, Daddy Jack and Danish Imran to football tournament at Stadium Putra Bukit Jalil. I tak ada baby girl so kenalah ikut aktiviti budak lelaki. Hmmmmm. EPL Football Master nie which will feature ex-players of the likes of Andrew Cole, Jason McAteer, Ray Parlour, Andrei Kanchelskis, Brian Deane and Ronny Johnsen, nama-nama besar dalam bola sepak. The crowds hari tu tak seramai masa Man U datang Malaysia July lepas. Kebanyakan orang dah agak berumur la, yer la pemain-pemain tu glamour tahun 90 an lagi.


Kebanyakan yang datang Mat-mat salleh yang bawak anak-anak mereka, sebab tu ada mcm international brand kat sini like Starbucks. Cool, huh ?

Kanak-kanak pun ramai jugak cos cuti sekolah dah mula. lagipun kanak-kanak kena bayar RM10 aje.

Even ada jual pizza jugak.

Daddy Jack begitu berbangga dengan jersey lama die. Well, the boys nie yang beria-ia nak pegi, I just temankan aje.

Our dinner dalam stadium..Pizza Hut aje. At first we all pikir tak banyak makanan, rupanya kat bahagian dalam tu banyak giler makanan yang dijual.

Para penyokong Liverpool. Liverpool team won the cup last year, tapi tahun nie, tuah telah berpihak kepada our favourite team, Manchester United.

Kawan baru Danish. Rajin that girl melayan dan main-main ngan Danish, so taklah bosan sgt die menunggu and yang penting, I pun tak letih layan karenah die.


This entry was posted in Daddy Jack, Danish, leisure activity, my family, myself. Bookmark the permalink.

One Response to EPL Masters Football

  1. atty's says:

    bagusnya danish ..peminat liverpool ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s