Ada yang berkenan

A day before cuti Awal Muharan yang lepas, me and Daddy Jack singgah jap at One Utama cos Daddy Jack need to find a new lappy for his studies. Yes…he’s going back to school after 5 years…heheheh.

Dah lama dah he’s aiming for Apple Macbook. Dulu tak berapa nak pakai tapi still dalam wishlist die setiap tahun. Tapi masa sambung his master dulu, I belikan Twinhead aje cos senang dua-dua orang boleh pakai tapi sekarang nie he want it all by himself.

After Machines outlet, mmg tak sah la kan kalau tak singgah kedai sukan…I dah paham dah.

Shoes for kids…ada yang cantik dan ada jugaklah yang mcm tak ada idea nak design kasut

Marie Claire from Bata…murah tu dalam RM50 per pair. But tak ada hati pun nak membelinya.

Since OU dah ada COACH outlet, I just walked in and glanced thru aje. Tak banyak collection kat sini cos the outlet taklah besar mcm Pavillion or KLCC.

Our dinner at Secret Recipe. Daddy Jack yang teramat lapar, so tak mo pilih mana-mana yang jauh lagipun tak ramai orang kat sini.

Mine…Fish & Chips…mcm dah muk makan kat Secret Recipe nie

Advertisements
This entry was posted in dating game, eating place, just the two of us, myself, One Utama. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ada yang berkenan

  1. lily lotus says:

    selamat belajar kembali daddy jack..

  2. Liza says:

    cool gadget, so jadik beli tak. back to school yer daddy jack…all the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s