Santa is early this year

Setelah we all discussed about here and there about it, finally Daddy Jack dapat jugak apa yang dihajati selama ini. It’s been ages jugaklah die nakkan Macbook Pro nie.

Sebelum beli, masih jugak berdiscuss ngan salesperson walaupun dah selalu tanya bila berkunjung to any Machines outlets samada di OU, MidValley, Pavvilion ataupun KLCC. Jawapan from all the salesperson, semuanya sama aje.

I asked him to choose tang paling bagus although we have to terbeliak kan mata bila menengokkan harganya..well, you deserved the best la.

Nasib baik la Ryan the Lion nie tido…cukup la Danish the Menace buat hal dalam kedai nie. Kalau dua-dua buat hal, maunya pening palo den nie nak melayan depa berdua. I tak sedar pun die dah tido cos sebelum nie dok ralit die makan coklat…tetiba tgk..la dah tido..hmmmm.

Time to pay…heheheheh…I duduk jauh cos tak sanggup tgk duit yang banyak buatkan mata I berpinar-pinar.

Okay….its now yours…so, gunakanlah sebaik-baik mungkin. As promise, u nak belikan I Sony VAIO pulak, kan…hmmm I wonder bila yer.

This entry was posted in branded stuff, Daddy Jack, my family, the boys, The Garden. Bookmark the permalink.

7 Responses to Santa is early this year

  1. aku pun nak Sony VAIO !kaler pink!x per la, compaq pun jadik la.dari tader orang bagi kan.hiks

  2. Elyn says:

    i idam VAIO kaler merah heheheh

  3. wow! new gadget! nICE!vaio otw ek? phheewwiit!

  4. atty's says:

    kty pun nak gak VAIO..hehehhe

  5. lily lotus says:

    sabar..pasnih ur turn plak yer

  6. Eikha says:

    Macbook Proooooo, cun gilaaa. T___T

  7. Liza says:

    wah sungguh cantik, i like!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s