Ben Sherman

My brother in law teringin sangat nak ke Singapore untuk ke sini, Ben Sherman shop. He felt in love with this brand after balik from UK last two years. So, in Asia, only one shop in Singapore aje yang ada butik nie that is in Paragon Mall.

Daddy Jack also like this brand tapi memandangkan die takkan masuk office selama 3 tahun, si hasrat untuk membeli baju-baju ini agak terbantut jugak.

This boutique’s deco so classic with old photos

Quote by the founder, Ben Sherman

Daddy Jack melayan karenah anak-anak die sambil bermain PSP

Me yang dah agak kepenatan, bukan penat bershopping tapi penat melayan 2 boys yang tak boleh duduk diam dalam kedai ni. Semua benda nak dipegang, dicuba dan mcm-mcm lagi.

Payment time…I serahkan kepada yang pakar

This entry was posted in branded stuff, family trip, shopping, Singapore. Bookmark the permalink.

One Response to Ben Sherman

  1. no'0n says:

    so cute ryan the lion with the hat 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s