Christmas Deco in Singapore

I always like the decoration for Christmas in Orchard Road. Terfikir juga, kenapalah KL tak boleh buat macam nie yer along the Jalan Sultan Ismail or maybe Jalan Bukit Bintang.

Bergambar di hadapan Singapore Visitor Centre. Last year, when we spent about SD500, kita boleh redeem some prize and the prize adalah 1kg chocolate but this year around, boleh claim jam tapi dah habis. Baik tak payahlah.

Along the road, di atas tiang letrik, ada Santa Clause yang so comel.
The deco in front of Robinson

Santa was everywhere along the road







Oh ! I wish that KL pun boleh buat macam nie. Jadi lah tourist or maybe local attraction. Nie tak, balik-balik lampu tergantung especially bila raya aje, lampu ketupat sana-sini. Hope that Tourism Malaysia or maybe DBKL boleh be more creative sikit dalam hal-hal deco nie.

This entry was posted in family trip, my family, Singapore, time off for holiday, travel matters. Bookmark the permalink.

3 Responses to Christmas Deco in Singapore

  1. sebab kita tak sambut krismas kot 🙂

  2. lily lotus says:

    menarik ekk..kat KL kalau buat takut patung2 tu jalan sendiri kot..hihi..i mean vandalisme

  3. Liza says:

    mmg best, i miss going there during this season sebab budget larik giler!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s