Bowling Day’s Out

I never had a chance to check the new mall kat Wangsa Maju called Wangsa Walk Mall, just lalu aje tapi I noticed ada Subway and also TGIF. Heaven !!!!!. Well, last Satuday, Ibu organized one family event…actually untuk menghilangkan kebosanan die after pencen kat sini.

Our first family event for January 2010…Bowling Time. Yes !!!! at last, ada jugak entertainment kat sini. So, tak payahlah bersesak-sesak nak main bowling kat Flamingo or Ampang Point. Tak lama lagi, guess what ? Ada TGV lagi…wohoooooo !!!

Our event start at about 9pm. Orang memang ramai giler tapi we all dah book since pagi so tak menjadi hal. This event include my Ucik’s family from Nilai and Putrajaya also Mak Uda’s family berserta anak-anak saudaranya. We all booked about 4 lane and each one dapat 2 frames and mmg main sampai lebam la.

My family team..Ibu, Hannan, my sister Abby and her husband, Izhar and me. Well, Daddy Jack tak join cos he said that this is not his game…Perghhhh berlagak giler. Well my dear, cakap ajelah tak tahu main…habis cerita.

See…kat belakang tu, mmg ramai tengah tunggu. Wangsa Bowl nir tutup sampai pukul 2 pagi and masa nie lebih kurang pukul 10 mlm and still orang datang untuk main lagi. Well, KL never sleeps, kan.

My cousin with his family new baby, Nikon D90. Ceh ! Bikin Manan’s family jealous nie. Takpa, nnt Ayah belikan yang latest punya..hahahahahah.

My uncle, Ayah Da..ala-ala pro gitu.

Daniel keseorangan kali nie. Ryan the Lion, we have to tinggalkan cos demam campak. Kalau okay pun, Daddy Jack tak akan benarkan die ikut cos dah lewat sangat.

I paksa jugak Daddy Jack main walaupun die berkeras tak mahu…Hello !!!! you dah datang, takkan nak jadi penonton aje..nie bukannya tgk soccer game. At last die terpaksa akur dengan kehendak Ibu.

Ibu mmg biasa main bowling cos she represent the Isteri-isteri Wakil Rakyat Pahang (TERATAI) bila ada tournament. We even had our own bola bowling dan kasut sendiri tapi main tu taklah selalu, ikut mood aje.

We really had a great time here. Spending our time with our big family. Habis main kat sini dalam pukul 1 pagi then masing-masing semua dah lapar so we all sambung lepak kat KFC bersebelah ngan Carrefour. Mulanya nak lepak NZ aje, tapi orang ramai so KFC aje lah. We all end up balik rumah dalam pukul 2 pagi and terus pengsan sampai pagi.

This entry was posted in celebration, family activities, family events, my big family, my family, siblings. Bookmark the permalink.

6 Responses to Bowling Day’s Out

  1. best kan brkumpul ramai2 gini.perggh.. i kena menuntut la main bowling dgn u..huhuhuATS SHOPPE – Macam-macam ada!!!

  2. Eikha says:

    Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa.

  3. wah.syoknya main bowling.lepas kawen ni x berpeluang langsung main bowling sebab my hubby tak suka bowling.huhuhu

  4. chanaz says:

    salam akak..mall nie kat mane??eheh xpena nampak la..ujung bln ni nk balik cuti jap..nk usha.. =)

  5. Gina says:

    AyuNak menuntut ? Baling bola pun asyik ke longkang aje, nak menuntut apanyaEikhaYes my dear, I really had a good timesElissmieDaddy Jack pun tak suka jugak, tapi disebabkan family, kena pegi jugakChanazYou area sana ker ? New mall nie depan NZ Curry house aje. Memang syok

  6. Elyn says:

    tgk u main bowling… windu plak nk main. kasut dah berkulat kot…. bola plak dh jadi tukun kekekek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s