Kalau dah minat tu

We bought this soccer game from Singapore for about SG99 that is equal to RM237.60. Well, Daddy Jack nak cakap apa, mmg die dah minat and Danish the Menace pun suka so beli ajelah.
Dah lama Danish the Menace nak main soccer game nie tapi we all tak berapa nak bagi sangat. Ada la sebabnya, bukannya sebab mahal so Danish tak boleh main.

Yes, satu sebab kenapa we all tak bagi Danish main, cos this game kena kawasan yang lapang sebab the carpet untuk padang bola tu besar sangat.Since minggu lepas we all balik Kuantan, and rumah sana so lapang we all pun bukak la soccer game nie untuk Danish main. Yang tak sedapnya, Daddy Jack pi bantai tido, tak pasal-pasal I yang kena layan Danish main pulak.

Another reason kenapa we all tak bagi Danish the Menace main game nie sebab the footballer tu the figurine terlalu kecil. See, that’s my palm and I think you all boleh imagined saiz die. Me and Daddy Jack takut Ryan the Lion akan tertelan pulak.

Cara main die something like kiter akan jentik the pemain bola tu so lebih kurang mcm die tgh sepak bola la.

Berjenuh jugak Danish nak menyusunnya. Well, sambil-sambil tu die dok menghafal nama-nama players especially Manchester United. Yes !!! Dia hafal all the names and the jersey number. Kaki kat belakang tu adalah kaki Daddy Jack yang duk syok melena. Tak pasal-pasal I yang kena layan Danish main bola.

This entry was posted in Danish, interest, my family. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kalau dah minat tu

  1. lisha says:

    suddenly im reminded of Jack's football inspired cake box and packaging design dia buat masa part 5 (or something) dulu yang Pn Zara terus dapat hard on tu.

  2. atty's says:

    wah beshnya menan ..tu .mesti danish ralit je.

  3. lily lotus says:

    orang lain yang addicted orang lain yang kena mainkan..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s