New bag for the baby

We’ve been searhing for this brand for about ages. Finally, baru perasan ada one outlet in KLCC. Masa pegi Singapore dulu, berlambak-lambak tapi warna-warnanya mcm agak yang cantik.

Daddy Jack nak belikan untuk Glowing Apple die la. Wah ! Beg pun nak cantik jugak yer.

Backpack untuk kids. Hmmm, macam nak belikan untuk Danish la. Look cute on him.

Bila dan sampai sana, tak tahu nak pilih yang macamana whether backpack or messenger bag. Pulak ?


I think messenger bag looks like mcm tak cantik sangat. Better beli backpack aje, senang nak bawak plus nak isi all the notes semua.
Tote bag for me ? hahahahah. No, I didn’t bought anything here. Nanti la. Belum terpikir lagi nak beli.

Finally, he decided to ambik backpack for the Glowing Apple.

I nampak, shopping bag tu macam menarik, can I have that one tak ?

This entry was posted in branded stuff, Daddy Jack, my family, shopping. Bookmark the permalink.

4 Responses to New bag for the baby

  1. Liza says:

    mahal beg kat sini, tringin but tam mampu ler

  2. eyza's says:

    beb…ehehe shop dier sebelah maner.. aku duk puas keliling loh… tak jumper..ahahahah – awek cute

  3. atty's says:

    nak satu gak ..hehehehe

  4. mr_naz says:

    Asal saleman dia mcm mamat jual dvd pirate kat cheras jer… dressing pun sama…ahakz~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s