Perpisahan yang tidak diminta

Mulai hari ini, my Fac akan kehilangan sesuatu yang begitu berharga. One of our staff, Azlina akan ditukarkan ke Bahagian Akademik berkuatkuasa minggu ini. Quite sedih cos she’s like a sister to me. I shared everything with her. She’s meant a lot to our Fac especially when handling the academic and students matters. Banyak jasanya kepada our Fac.

In a mean time pun, she’s expecting her first born anytime from now. Good Luck Lin, all the best with new boss and environment. Kak Gina akan merindui ayat-ayat like ” Akak, laparla” or maybe “Akak, nak makan kat mana ?”

As for pengganti, we will have a guy yang muda belia menggantikan tempat Lin. Namanya Ayie. Dia bukanlah orang baru di Uni tapi before this die di bawah bahagian Hal Ehwal Pelajar, and he used to handle the students before. Good Luck Ayie with the new environment. We all sudi membantu apa-apa yang patut.

Advertisements
This entry was posted in office matters, officemates. Bookmark the permalink.

7 Responses to Perpisahan yang tidak diminta

  1. sedih jugak main tukar2 mcm ni.me bila la nak tukar jugak ni.Kolestrol boleh dibeli?

  2. lily lotus says:

    dah itu yang ditentukan. kenalah ikut..sedihkan kalau gini. harap2 she'll doing fine there

  3. Izzah Ahmad says:

    huhuhu…sedih nyer Kak Lin dah xder dlm our fac:(

  4. Jia Shamsuri says:

    Gonna miss K.Lin .. btw, welcoma Abg Ayie .. =)

  5. atty's says:

    org lama pegi .org baru ganti ye gina ..

  6. Eikha says:

    Ohhh, abng Ayie ke yang ganti, I see. (:

  7. m scribbles says:

    that's gonna need some adjustment for the juniors..we would usually say "tny kak lin la" & now we're gonna have to change the name..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s