Adoiiii !!!!!!

Jumaat lepas, we have to rush to Ampang Puteri cos Danish the Menace tetiba kena allergic lagi. Malam tu, badan die macam dah panas sikit, then we all bagi la ubat demam, then entah mcmana tu dalam pukul 3 pagi, die dok bising ckp gatal-gatal, and suddenlt ckp tangan die kebas la, mulut sakitlah.

Masa we all nak bawak ke hospital, sekali tengok, the bibir dan semakin bengkak. Terus pegi Emergency and the Paed gave him the injection. Apa lagi, meraung la la satu ward tu. Nasib baiklah tak ramai orang waktu tu.

Kesiannya anak mummy nie yer…tapi paling tak tahan tu, nak jugak pegi sekolah sebab on Friday, ada swimming lesson. But Daddy Jack said no and he as usual promise nak bawak pegi Sunway Lagoon. This time around, I only trust the medicine from Ampang Puteri only for my kids. No more clinics !!!!!

This entry was posted in Danish, family matters, health, my family. Bookmark the permalink.

6 Responses to Adoiiii !!!!!!

  1. amieyumie says:

    alaa~siannya….betul la mis..nowaday klinik bg ubat ikut ska hati jer..last time my nephew kna demam panas.doc cakap overdose.. ubat kuat n sukatan doc bg xbtl~klinik punya hal.

  2. Elyn says:

    OMG!!! danish alergic ngan apa gina??

  3. atty's says:

    sian .get well soon ..

  4. lynda says:

    hai Gina… Salam pekenalan,Saya selalu mengikuti blog Gina…Kesian Danish alergic….

  5. Liza says:

    kesian danish, hope he is feeling better

  6. lily lotus says:

    aduhai siannya. I baru tahu..get well soon dear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s