Cerita Hospital Day 02 – Part 01

Bila dah siang, barulah boleh ambik gambar the whole room. Quite spacious and mmg selesa giler dalam nie. We even have our favorite channel, ESPN and StarWorld dalam nie…wohoooo ! Syok giler.

So, on the first day nie, the doctor will gave Ryan the Lion the soft diet foods like porridge. We all yang lain nie takkan la nak makan bubur aje sepanjang masa. So, turun ke cafe just tapau the foods and makan kat bilik.

Danish the Menace really like the ikan masak kicap. Suka giler sampaikan lauk tu die boleh makan sampai ker malam. Kalau tak lauk kicap tu, die suka sangat makan nasi goreng Cina kat Pelita. Tapi Daddy Jack malas nak jalan pegi Pelita, so makan ajelah lauk hospital nie.

A room with a view. Tapi our room mengadap Taman TAR, but still a very nice one.

On request, we all pilih jugak something yang Ryan nak makan. Die pun tak lalu asyik makan bubur aje. We all minta la makan yang lain and tak ada pilihan lain, just makan nie for dinner which is so sedap.

The menu….nie hanya sikit. Siap ada chicken chop paling tak tahan. Silap-silap bukan pesakit yang makan, mak ayah yang sibuk nak pulun makan…hahahahha.

This entry was posted in APSH, family matters, health, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cerita Hospital Day 02 – Part 01

  1. Elyn says:

    teringat masa duk sepital 2 weeks dulu. hari2 hadap lauk ni gina. siap bagi menu tu ekekekek

  2. Eikha says:

    Starworldddd!!! Kitaorng ada Ria and ESPN je, lol. My mother's officemate pun admitted jugak dekat APSH, dia lagi kesian, da tak ada bilik langsung sampai dia dapat 4-bed yang kids punya, dekat wall ada gmbr ikan apa semua. Hahahaha, dekat the 6th floor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s