Cerita Hospital Day 03

Hari ketiga tu dah nampaklah sihat sikit..demam pun mcm suam-suam aje. So, dah tak payah nak ambik darah lagi. But still tak boleh discharged lagi sebab Dr Nasir have to monitor sikit lagi. Tak aperlah, kiter duduk lama-lama kat sini, makan pun sedap jugak.
The nurse datang untuk tukarkan the dressing. Tengoklah muka tu, mcm tak berkenan aje yer.


Jeng…jeng tangan Robocop untuk Ryan the Lion
Bila drip dah pindah kat tangan, barulah senang nak panjang-panjat tak pun guling-guling atas katil, kan.

Im fine now and cant wait to be back home !!!!!

Entah macamana, maybe secara kebetulan gamaknya…I still remember that on the day Ryan the Lion admitted, secara kebetulan pulak sama dengan tarikh Danish the Menace masuk 2 years back, masa tu Danish kena bronkitis. Umur yang sama and tarikh yang sama. Nasib baik, bilik yang berlainan
This entry was posted in family matters, health, my family, the boys. Bookmark the permalink.

One Response to Cerita Hospital Day 03

  1. Liza says:

    kesian nyer, hope he is feeling better…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s