Chillis – Mid Valley – Ampang Puteri

We both sekarang dah jadi mamat and minah library…sorang tgh sibuk buat PhD and sorang lagi pulak kena habiskan master die by this semester, tak boleh tidak. So, cara penyelesaiannya senang aje, every Saturday kena pegi library. Kalau nak buat kat rumah, mmg tak ada masa.

Habis berkampung kat library, perut mintak diisi sejak dari pagi memang we all tak makan apa-apa pun, so we need something yang banyak dan besar…ke mana ? tentulah Chilli’s pilihan hati.

Pening dan pening memikirkan all this methodology and reviews about my studies.

Muka dah tak boleh blah nak baca any journal sebab kelaparan yang tak terhingga.

Tetiba terasa nak makan dessert aje, chocolate molten cake. Actually, dah lama sangat nak makan nie tapi tak berkesempatan sebab main course aje dah membuatkan kekenyangan yang teramat melampau.

Daddy Jack pun mintak kongsi makanan die sebab die pun tak dapat nak habiskan Southwestern Quesadillas die. Portion memang besar giler.

Jalan-jalan masuk Borders, terjumpa buku nie..one of my collection yang musnah dalam kebakaran rumah hari tu. Malaslah nak beli yang baru.


This entry was posted in dating game, eating place, just the two of us, Mid Valley, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s